wouterdeberg.nl

Apps

door wouterdeberg.nl

wouterdeberg.nl

Apps

door wouterdeberg.nl

Gebruik handige digitale tools die de werkzaamheden binnen jouw onderneming verlichten. Of start met het verkopen van je eigen producten online. Alles is mogelijk.

Wil je graag een webshop starten zodat jouw producten ook online te koop zijn? Of wil je het reserveren voor gasten van jouw bed & breakfast of restaurant graag digitaliseren? Ik kan je helpen!

Informatiesystemen

Voor kleine ondernemingen kan het digitaliseren van bijvoorbeeld een reserveringssysteem, klantenbestand of communicatie met klanten een hoop schelen in tijd en werk. Speciaal voor kleine ondernemingen zet ik mij in om dit soort oplossingen op maat te maken tegen een toegankelijke prijs.

Webshop

Ook voor het opzetten van een eigen webshop kan je contact met mij opnemen. Compleet met voorraadsysteem, een retourproces, online betaalmogelijkheden en natuurlijk een top-notch winkelomgeving voor jouw klanten. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!


Advies op maat

Jouw partner in ICT.

Of het nu over een website, een wereld idee voor een nieuwe app, een webshop of ICT oplossingen binnen je onderneming gaat, je kunt ook contact met mij opnemen voor advies en vragen. Ik help je graag in de wereld van software.

wouterdeberg.nl