wouterdeberg.nl

Advies op maat

door wouterdeberg.nl

wouterdeberg.nl

Advies op maat

door wouterdeberg.nl

Jouw gids in een wereld waar alles digitaal gaat.

Ik praat graag over ICT, ik volg dan ook de ontwikkelingen in deze sector op de voet. Binnen mijn werk zit ik diep geworteld in deze sector en zie ik met eigen ogen hoeveel deze sector kan betekenen voor de business van een onderneming.

Tevens zie ik ook een muur tussen business en ICT. Een ondernemer wordt niet altijd begrepen door een ICT'er en een ICT'er niet altijd door een ondernemer. En dat is jammer, want samen kunnen zij zoveel betekenen voor elkaar. Voor de ondernemer kan zijn onderneming fors groeien met hulp van een ICT'er en voor de ICT'er betekent de samenwerking een mooie uitdaging, waarin zijn ideeën realiteit kunnen worden.

Graag deel ik mijn kennis en expertise over de wereld van ICT met je, om zo een brug te slaan tussen jouw onderneming en de wereld van ICT. Dit geeft jou meer duidelijkheid over wat mogelijk is en zo word jij eerlijk en zorgvuldig geadviseerd. Je weet waar je aan toe bent en waar je op moet letten, of het nu gaat over een website, app, webshop, infrastructuur, een informatiesysteem of een partnerschap met een ICT bedrijf.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stel dan vrijblijvend je vragen en maak een afspraak via onderstaand formulier! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wouter de Berg
wouterdeberg.nl